Navštíveno 2279x

Tak jsem si vcera udelal vylet do BORu u Tachova (jsem z Ostravy a nanestesti se mi povedlo docestovat do Boru po 11hodinaach ve vlaku pres Usti nad Labem, Most a Chomutov :o) ale to jsem odbocil) zkratka 17.03. to bude rok, co jsem si pro SEBE naposledy koupil nejaky PROBE - tak ze me svedily rucicky, poridil jsem tohodle mazla (2,5 V6 rv. 1996) od clena VYNUSEK! Je nemocny a musi se lecit, ale ja se na to uz moc tesim :o)
Pak dam samo fotky, jak se na nem pokracuje...

13.03.2008, 09:11 |
hanzz Thullo: "Je nemocny a musi se lecit" - to jsi napsal o sobě, ne? :)
Thullo: tohle auto se mi vždycky líbilo...:-) na tý první fotce vypadá good, pěkná barva. Tak at' jde léčení co nejvíc hladce a at' pak dobře slouží a dělá radost. ;-)

13.03.2008, 11:02 |
PL113 Ta první fotka je fakt krásná, hezky se leskne! Když jsem se rozhodoval jaké auto, tak jsem po tomhle ročníku i motoru hodně pokukoval...ať slouží dobře! A ať léčení proběhne bez komplikací...no a jakou že nemoc to má?
2 hanzz:
Asi jo :o) je fakt, ze se nudim, tak davam do poradku to, na cem mi zalezi - mam rad tyhle auta a ve volnem case davam ty auta do kupy tak, aby mela vsechno, vypadala dobre a byla proste pripravene pro noveho fandu se vsim vsudy (vetsinou jsou to kamosi) - dam fotku s prehledem, jak jsem vzdy auti nasel (prvni 2vzdy fotky) a pak prestavil a opravil (dalsi 2fotky)
U fialoveho je fotek 6 - neb ty posledni 2 jsou soucastnost - kdy uz neni fialove ale modre (Docthorova práce - barva Opel Corsa OPC)

13.03.2008, 12:03 |
hanzz Thullo: Jseš asi nevyléčitelnej pacient. A to je dobře! ;)
maniak ,ale fakt pěkný
a ta SPZ na poslední foto je jak třešnička na dortu

13.03.2008, 13:03 |
Kesam Aspon ze je to ford .) jinak probe je pekne zihadlo.
nevezl jsi si sebou v kapse rovnou silonky? :-)))
jinak uz si jinej nebudes,ale u tebe bude kazdy probeso asi jen v dobrych rukou.
Normalni reinkarnator:o) A to je dobre...
Sem si zrovna říkal, že už si sem dlouho nic nedal :-D, každopádně všechny tvá probečka jsou krasavci ;-)

13.03.2008, 22:17 |
BadyS Thullo ty budeš beztak synek toho staršího chlapíka z přívozu, to byl taky fanda neskutečnej probéček, ale jedniček, ten měl před 10 lety taky 4 kousky :-)
to je co za model? mezijaro ? :-)) tohle je uz nemoc :-D
mezijaro :-)))))) to je dobry ;-)